Värmepumpar

Vi säljer Nibes produkter när det kommer till värmepumpar, el-pannor eller varmvattenberedare. Vi servar alla typer av värmepumpar och monterar andra typer om så önskas. Vi arbetar med berg/jord och luft/vattenvärmepumpar. Nibe har lösningar som lämpar sig för vanliga villor, fastigheter eller gårdar som vill ha ett komplement till t.ex. vedpannan. Man kan t.ex. välja att ha kvar vedpannan och montera en värmepump som arbetar alla dagar förutom de kallaste dagarna på året. Detta styrs automatiskt så att man slipper vrida om ventiler manuellt när man vill elda.

De har även smarta lösningar om man har en ackumulatortank. Då kan man använda en luft/vattenvärmepump med ett enkelt styrskåp på insidan som laddar upp tanken. Möjligheterna är många och vi hjälper såklart till att välja rätt produkter efter ändamål.

Nibes senaste berg/jord värmepump heter 1255 som hög modell och 1155 som låg modell. Den har en inverterstyrd kompressor som arbetar över hela effektregistret, den finns i tre olika effektsteg. Nibes senaste luft/vattenvärmepump heter 2021 och har en inverterstyrd kompressor som arbetar på samma sätt.

Kontakta oss

Rörteknik Per Jönsson

Siggaskog 1, 576 97 VRIGSTAD